Estate Planning

Estate Planning

Τι είναι Estate Planning;

Πιστέψτε το ή όχι, έχετε estate. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι κάνουν. Το ακίνητό σας αποτελείται από όλα όσα διαθέτετε - το αυτοκίνητό σας, το σπίτι, άλλα ακίνητα, λογαριασμούς ελέγχου και αποταμίευσης, επενδύσεις, ασφάλειες ζωής, έπιπλα, προσωπικά είδη. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μέτριο, όλοι έχουν περιουσία και κάτι κοινό, δεν μπορείτε να το πάρετε μαζί σας όταν πεθάνετε.

Όταν συμβαίνει αυτό - και είναι "πότε" και όχι "αν" - μάλλον θέλεις να ελέγξεις πώς δίνουν αυτά τα πράγματα στους ανθρώπους ή τις οργανώσεις που σου ενδιαφέρουν περισσότερο. Για να διασφαλίσετε ότι οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να δώσετε οδηγίες σχετικά με το ποιον θέλετε να λάβετε κάτι από το δικό σας, τι θέλετε να λαμβάνουν και πότε θα το λάβετε. Φυσικά, θα θελήσετε να συμβεί αυτό με το μικρότερο ποσό που καταβάλλεται στους φόρους, τα δικαστικά έξοδα και τα δικαστικά έξοδα.

Αυτό είναι ο προγραμματισμός περιουσίας-κάνοντας ένα σχέδιο εκ των προτέρων και ονομάζοντας τους οποίους θέλετε να λάβετε τα πράγματα που έχετε όταν πεθάνετε. Ωστόσο, ο καλός σχεδιασμός ακινήτων είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Θα πρέπει επίσης:

  • Συμπεριλάβετε οδηγίες για τη μετάδοση των αξιών σας (θρησκεία, εκπαίδευση, σκληρή δουλειά κλπ.) Εκτός από τα τιμαλφή σας.
  • Συμπεριλάβετε οδηγίες για την περίθαλψή σας εάν απολυθείτε πριν πεθάνετε.
  • Ονομάστε έναν κηδεμόνα και έναν διαχειριστή κληρονομιάς για ανήλικα παιδιά.
  • Παρέχετε στα μέλη της οικογένειας ειδικές ανάγκες χωρίς να διαταράσσετε τα κυβερνητικά οφέλη.
  • Παροχή σε αγαπημένους που μπορεί να είναι ανεύθυνοι με τα χρήματα ή που μπορεί να χρειαστούν μελλοντική προστασία από τους πιστωτές ή το διαζύγιο.
  • Συμπεριλάβετε ασφάλιση ζωής για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας στο θάνατό σας, ασφάλιση εισοδήματος αναπηρίας για να αντικαταστήσετε το εισόδημά σας αν δεν μπορείτε να εργαστείτε λόγω ασθένειας ή τραυματισμού και ασφάλιση μακροχρόνιας περίθαλψης για να πληρώσετε για τη φροντίδα σας σε περίπτωση εκτεταμένης ασθένειας ή τραυματισμού.
  • Παρέχετε τη μεταφορά της επιχείρησής σας κατά τη συνταξιοδότησή σας, την αναπηρία ή τον θάνατό σας.
  • Ελαχιστοποιήστε τους φόρους, τα δικαστικά έξοδα και τα περιττά νομικά έξοδα.
  • Να είστε μια συνεχής διαδικασία, όχι μια μοναδική εκδήλωση. Το σχέδιό σας πρέπει να αναθεωρηθεί και να ενημερωθεί, καθώς η οικογενειακή και οικονομική κατάσταση (και οι νόμοι) αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

Ο σχεδιασμός κτημάτων είναι για όλους.

Δεν είναι μόνο για τους "συνταξιούχους", αν και οι άνθρωποι τείνουν να το σκέφτονται περισσότερο καθώς μεγαλώνουν. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προβλέψουμε με επιτυχία πόσο καιρό θα ζήσουμε, και οι ασθένειες και τα ατυχήματα συμβαίνουν σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Ο σχεδιασμός κτημάτων δεν είναι μόνο για τους "πλούσιους", αν και οι άνθρωποι που έχουν οικοδομήσει κάποιο πλούτο συχνά σκέφτονται περισσότερο για το πώς θα το διατηρήσουν. Ο καλός σχεδιασμός περιουσίας συχνά σημαίνει περισσότερα για τις οικογένειες με μέτρια περιουσιακά στοιχεία, επειδή μπορούν να αντέξουν οικονομικά να χάσουν το λιγότερο.

Πολλοί άνθρωποι δεν σχεδιάζουν.

Οι ιδιώτες απέρριψαν τον προγραμματισμό της περιουσίας επειδή νομίζουν ότι δεν είναι αρκετά ικανοί, δεν είναι αρκετά μεγάλοι, είναι απασχολημένοι, πιστεύουν ότι έχουν αρκετό χρόνο, είναι συγκεχυμένοι και δεν ξέρουν ποιος μπορεί να τους βοηθήσει, ή αυτοί απλά δεν θέλουν να το σκεφτούν. Στη συνέχεια, όταν κάτι συμβαίνει σε αυτούς, οι οικογένειές τους πρέπει να πάρουν τα κομμάτια.

Αν δεν έχετε σχέδιο, η πολιτεία σας έχει ένα για εσάς, αλλά μάλλον δεν θα σας αρέσει.

Σε περίπτωση αναπηρίας : Εάν το όνομά σας είναι στον τίτλο των περιουσιακών στοιχείων σας και δεν μπορείτε να ασκήσετε επιχειρηματική δραστηριότητα λόγω πνευματικής ή σωματικής ανικανότητας, μόνο υποψήφιος του δικαστηρίου μπορεί να σας υπογράψει. Το δικαστήριο, όχι η οικογένειά σας, θα ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο τα περιουσιακά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται για να σας φροντίσουν μέσα από μια συντηρητική ή κηδεμονία (ανάλογα με τον όρο που χρησιμοποιείται στο κράτος σας). Μπορεί να γίνει δαπανηρή και χρονοβόρα, είναι ανοιχτή στο κοινό και μπορεί να είναι δύσκολο να τερματιστεί ακόμα και αν ανακάμψει.

Στον θάνατό σας: Αν πεθάνετε χωρίς ένα εκ προθέσεως σχέδιο περιουσίας, τα περιουσιακά σας στοιχεία θα διανεμηθούν σύμφωνα με τους νόμους περί αποδείξεων στο κράτος σας. Σε πολλά κράτη, εάν είστε παντρεμένοι και έχετε παιδιά, ο σύζυγός σας και τα παιδιά σας θα λάβουν το καθένα μία μετοχή. Αυτό σημαίνει ότι ο σύζυγός σας θα μπορούσε να λάβει μόνο ένα κλάσμα της περιουσίας σας, το οποίο μπορεί να μην είναι αρκετό για να ζήσετε. Αν έχετε ανήλικα παιδιά, το δικαστήριο θα ελέγξει την κληρονομιά τους. Αν και οι δύο γονείς πεθάνουν (π.χ. σε αυτοκινητιστικό ατύχημα), το δικαστήριο θα διορίσει έναν κηδεμόνα χωρίς να γνωρίζει ποιον θα επέλεγε.

Δεδομένης της επιλογής - και έχετε την επιλογή - δεν θα προτιμάτε να χειρίζονται τα θέματα αυτά ιδιωτικά από την οικογένειά σας και όχι από τα δικαστήρια; Δεν προτιμάτε να κρατάτε τον έλεγχο του ποιος λαμβάνει τι και πότε; Και αν έχετε μικρά παιδιά, δεν θα προτιμάτε να έχετε λόγο σε ποιον θα τα αυξήσει αν δεν μπορείτε;

Ένα σχέδιο περιουσίας ξεκινά με μια θέληση ή ζωντανό εμπιστοσύνη.

Μια βούληση παρέχει τις οδηγίες σας, αλλά δεν αποφεύγει το δόγμα. Οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία που ονομάζονται στο όνομά σας ή κατευθύνονται από τη βούλησή σας πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία απονομής της αποζημίωσης του κράτους σας πριν να διανεμηθούν στους κληρονόμους σας. (Εάν διαθέτετε περιουσία σε άλλα κράτη, η οικογένειά σας πιθανότατα θα αντιμετωπίσει πολλαπλές αποδείξεις, η κάθε μία σύμφωνα με τους νόμους της συγκεκριμένης πολιτείας). Η διαδικασία ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από κράτος σε κράτος, αλλά μπορεί να γίνει δαπανηρή με νομικά έξοδα, δικαστικά έξοδα. Μπορεί επίσης να διαρκεί από εννέα μήνες έως δύο χρόνια ή περισσότερο. Με σπάνια εξαίρεση, τα αρχεία δοκιμαστών είναι ανοιχτά στο κοινό και οι αποκλεισμένοι κληρονόμοι ενθαρρύνονται να έρχονται και να αναζητούν ένα μερίδιο της περιουσίας σας. Εν ολίγοις, το δικαστικό σύστημα, όχι η οικογένειά σας, ελέγχει τη διαδικασία.

Δεν είναι όλα τα δικά σας που θα περάσουν από το δοκίμιο. Τα κοινά ιδιοκτησιακά περιουσιακά στοιχεία και τα περιουσιακά στοιχεία που σας επιτρέπουν να ονομάσετε δικαιούχο (π.χ. ασφάλεια ζωής, IRAs, 401 (k) s, έσοδα, κ.λπ.) δεν ελέγχονται από τη θέλησή σας και συνήθως θα μεταφερθούν στον νέο ιδιοκτήτη ή δικαιούχο χωρίς δοκιμασία . Αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα με την κοινή ιδιοκτησία, και η αποφυγή του probate δεν είναι εγγυημένη. Για παράδειγμα, εάν δεν έχει οριστεί ονομαστικός έγκυρος δικαιούχος, τα περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να περάσουν από το διαβατήριο και θα διανεμηθούν μαζί με το υπόλοιπο της περιουσίας σας. Εάν ονομάσετε έναν ανήλικο ως δικαιούχο, το δικαστήριο πιθανότατα θα επιμείνει σε κηδεμονία μέχρι να γίνει νόμιμα το παιδί ενήλικας.

Για τους λόγους αυτούς προτιμάται μια ανακλητή εμπιστοσύνη από πολλές οικογένειες και επαγγελματίες. Μπορεί να αποφύγει τον θάνατο του θανάτου (συμπεριλαμβανομένων και των πολλαπλών αποδεικτικών στοιχείων εάν διαθέτετε περιουσία σε άλλα κράτη), να αποτρέψετε τον δικαστικό έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων σε ανικανότητα, να συγκεντρώσετε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία (ακόμη και εκείνα με δικαιούχους) σε ένα σχέδιο, σε κάθε κράτος, και μπορεί να αλλάξει από εσάς ανά πάσα στιγμή. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την αγάπη και τις αξίες σας στην οικογένειά σας και τις μελλοντικές γενιές.

Σε αντίθεση με μια θέληση, ένα trust δεν χρειάζεται να πεθάνει μαζί σου. Τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να παραμείνουν στην εμπιστοσύνη σας, τα οποία διαχειρίζεται ο εντολοδόχος που έχετε επιλέξει, μέχρι οι δικαιούχοι να φτάσουν στην ηλικία που θέλετε να κληρονομήσουν. Η εμπιστοσύνη σας μπορεί να συνεχιστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να προσφέρει ένα αγαπημένο πρόσωπο με ειδικές ανάγκες ή για να προστατεύσει τα περιουσιακά στοιχεία από τους πιστωτές των δικαιούχων, τους συζύγους και τις ανεύθυνες δαπάνες.

Μια ζωντανή εμπιστοσύνη είναι πιο δαπανηρή αρχικά από μια βούληση, αλλά θεωρώντας ότι μπορεί να αποφύγει την παρέμβαση του δικαστηρίου στην ανικανότητα και το θάνατο, πολλοί θεωρούν ότι είναι μια συμφωνία.

Ο προγραμματισμός της περιουσίας σας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα αρχεία σας και να διορθώσετε τους τίτλους και τους δικαιούχους.

Θα μπορούσε η οικογένειά σας να μάθει πού θα βρει τα οικονομικά σας αρχεία, τίτλους και ασφαλιστήρια συμβόλαια αν συμβεί κάτι σε εσάς; Ο προγραμματισμός της περιουσίας σας τώρα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα αρχεία σας, να εντοπίσετε τους τίτλους και τους δικαιούχους και να βρείτε και να διορθώσετε λάθη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται πολύ για τη διατύπωση που φέρουν τίτλους και ονομασίες δικαιούχων. Μπορεί να έχετε καλές προθέσεις, αλλά ένα αθώο λάθος μπορεί να δημιουργήσει όλα τα είδη προβλημάτων για την οικογένειά σας στην αναπηρία σας ή / και το θάνατό σας. Οι ορισμοί των δικαιούχων είναι συχνά παρωχημένοι ή αλλιώς άκυροι. Ο ορισμός του λανθασμένου δικαιούχου στο σχέδιο φορολογικής αναβολής μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές φορολογικές συνέπειες. Είναι πολύ καλύτερο για εσάς να αφιερώσετε χρόνο για να το κάνετε σωστά τώρα, παρά για την οικογένειά σας να πληρώσει έναν πληρεξούσιο για να προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα αργότερα.

Ο προγραμματισμός ακινήτων δεν χρειάζεται να είναι ακριβός.

Εάν δεν νομίζετε ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα σύνθετο σχέδιο ακινήτων τώρα, αρχίστε με ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Για μια νέα οικογένεια ή έναν ενήλικο ενήλικα, αυτό μπορεί να σημαίνει μια βούληση, ασφαλιστική διάρκεια ζωής, και πληρεξούσιο για τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Στη συνέχεια, αφήστε τον προγραμματισμό σας να αναπτυχθεί και να επεκταθεί καθώς οι ανάγκες σας αλλάζουν και η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται. Μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας για να εξοικονομήσετε χρήματα. Ένας έμπειρος δικηγόρος θα είναι σε θέση να παρέχει κριτική καθοδήγηση και την ειρήνη του μυαλού ότι τα έγγραφά σας προετοιμάζονται σωστά.

Η καλύτερη στιγμή για να σχεδιάσετε την περιουσία σας είναι τώρα.

Κανείς από εμάς δεν θέλει πραγματικά να σκεφτεί τη δική μας θνησιμότητα ή τη δυνατότητα να μην μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο τόσες πολλές οικογένειες έχουν συλληφθεί και δεν είναι προετοιμασμένοι όταν η ανικανότητα ή ο θάνατος χτυπά. Μην περιμένετε. Μπορείτε να βάλετε κάτι στη θέση σας τώρα και να το αλλάξετε αργότερα ... που είναι ακριβώς ο τρόπος σχεδιασμού κτημάτων πρέπει να γίνει.

Το καλύτερο όφελος είναι η ειρήνη του μυαλού.

Γνωρίζοντας ότι έχετε ένα σωστά προετοιμασμένο σχέδιο - το οποίο περιέχει τις οδηγίες σας και θα προστατεύσει την οικογένειά σας - θα σας χαρίσει την ψυχική ηρεμία της οικογένειάς σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο στοχαστικά και ευδιάκριτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για σας και για εκείνους που αγαπάτε.

adamcs_s.png
Η Adams Consultancy Services είναι μια νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία βασισμένη στην ιδέα ότι οι εξαιρετικές λύσεις προκύπτουν πάντα ως κοινή προσπάθεια μεταξύ των ενδιαφερομένων και των συνεργατών τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λαμβάνετε πρώτοι νέα και άρθρα που ενδιαφέρουν